mandag den 26. januar 2015

Hvordan får jeg en hjemmeside?

Hvordan får jeg en hjemmeside?

Hvordan får jeg en hjemmeside?

Hvad er et domæne?

 Et domænenavn er navnet på et domæne på internettet, fx ertmania.dk, www.neptunplast.com, www.bilka.dk, blivsmuk.nu o.s.v.
 domaene2 billig hjemmeside
Et domænenavn oversættes til en IP-adresse af en domænenavneserver.
I Danmark er det DK-Hostmaster, der står for .dk-domænet. Lejeren har ret til at forlænge sin leje af navnet så længe det ønskes – med mindre det overtræder lokal lovgivning (f.eks. markedsføringsloven/mærkevareloven)

Domæne med eller uden www?

Du kan bruge begge, men for at Google opfatter dit domæne som et, skal du vælge hvilket du vil bruge og sørge for at valget bliver skrevet ind i hjemmesidens kode. Du kan teste om det er gjort ved at skrive billig-hjemmeside.nu i adressefeltet. Så ser du at www bliver fjernet.

Hvordan laver jeg en hjemmeside?
Jeg bruger programmet Artisteer til at lave eller ændre en skabelon(engelsk template). Vælg skabelon
joomla2 billig hjemmeside
Skabelonen sætter jeg ind i programmet Joomla, som styrer hjemmesiden. Joomla er gratis at bruge og er en af grundene til, at jeg kan lave så billige hjemmeside.
Hvordan styrer man Joomla? 
Joomla har en entredør(front-end) og en bagdør(back-end)
Back-end styrer alt det som hjemmeside kan. Front-end styrer indholdet. Hvis du selv vil redigere indholdet på din hjemmeside kan jeg lave et login til dig. Du logger så ind på hjemmesiden, som du ser den og redigere tekst og billeder med en editor, som minder om almindelig tekstbehandlingsprogrammer.
Køber du en billig hjemmeside af mig, kan du skrive til mig og jeg vil lægge spørgsmålet under https://billig-hjemmeside.nu/joomla-front-end så kan du nemt lære det du har problemer med og andre i samme situation kan også lære det. Win-win.

Hvad er et webhotel?

Din hjemmeside skal ligge på en server, som er en computer der er forbundet med internettet. Det er mest almindeligt at bruge en virksomhed som f.eks. one.com
Du kan leje en plads på deres servere til din hjemmeside. Pladsen kalder de et webhotel.
webhotel billig hjemmeside